Reiki Sessioner

Vad är Reiki?

Ordet Reiki är japanska och består av orden rei, som betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi” – universell livsenergi. Reiki är en holistisk behandlingsmetod från Japan, med utgångspunkten att kropp och psyke är en helhet. Reiki är en fantastisk och effektiv metod som lindrar smärta, ångest och löser upp fysiska och mentala spänningar. Reikin arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Under en behandling går kroppen in i djupavslappning där kroppens må-bra hormon oxytocin frigörs, stressnivån sjunker och vårt välbefinnande ökar.  Reiki är även godkänt som friskvård av Skatteverket. Hör av dig om du önskar kvitto för friskvård.

Hur går en session till?

Innan sessionen renar jag rummet med reiki. Sessionen börjar med ett kortare inledande samtal, därefter utförts sessionen liggandes på rygg på en brits. Du väljer själv om du vill ha handpåläggning eller om sessionen utförts med händerna ovanför kroppen. Som reikihealer arbetar jag som en kanal som kanaliserar ljus och kärleksfull energi i form av reiki. Jag skannar av din kropp och jobbar med att balansera dina energier, samt avslutar med en chakrabalansering. Efteråt samtalar vi kring sessionen. Det ingår även uppföljning tre dagar efter utförd session.

Plats

Fysiska sessioner utförs på Livingroom

Distans

Reiki går även att utföras på distans och är lika effektiv som en fysisk session. Du väljer själv plats men tänk på att gärna ha tillgång till en lugn och avskild plats. Kortare samtal innan och efter session samt uppföljning efter tre dagar efter behandling ingår. 

%d bloggare gillar detta: