Event/Retreats

HealYin – Yin & Reiki i grupp

Varmt välkommen till en magisk timme med Yin yoga och Reiki Healing i grupp. Tillsammans skapar vi ett tryggt utrymme att bara få landa in i stillhet och återhämtning.

Yin yoga är en lugn yogaform med fokus på inkänning och återhämtning. Sittande/liggande positioner hålls under längre tid för att bearbeta kroppens bindväv, landa i stunden och slappna av. Klassen avslutas med en längre Savasana boostad med Reiki-healing. Här ges utrymme till att smälta in i den djupa vilan för återhämtning och total närvaro. Reiki betyder “universell livsenergi” och är en holistisk behandlingsmetod från Japan som motverkar stress, smärta och släpper fysiska, mentala, emotionella och spirituella spänningar. Reiki stärker även kroppens naturliga läkningsförmåga. Healingen sker genom handpåläggning/händerna ovanför kroppen under den avslutande vilan.

Efteråt finns möjlighet att hänga kvar i Livingroom mysiga kaffe bar på kaffe/te och bara få connecta.

DATUM: Söndag 21/5
TID: Kl. 10.30-11.30
PLATS: Livingroom, Vasastan
INVESTERING: 300 kr
ANMÄLAN: Anmälan är bindande men plats går att överlåta till annan person

Yoga Nidra ~ resan till ditt undermedventa

Känner du dig utmattad, trött och inte fokuserad? Har du fastnat i tankebanor eller beteendemönster du inte mår bra av? Har du fysiska, mentala eller emotionella spänningar du behöver frigöra? Önskar du mer balans och harmoni i ditt liv? Känner du dig vilsen i livet? Vågar du lyssna på din inre röst?
Då passar Yoga Nidra dig perfekt. Varmt välkommen på en resa genom ditt undermedvetna där ingenting är omöjligt!

VAD ÄR YOGA NIDRA?
Yoga Nidra är en lugn yogaform samt meditationsteknik. Nidra betyder på sanskrit sömn, och Yoga Nidra kallas Yogisk Sömn eller Den Sömnlösa Sömnen. Inom Yoga Nidra träder vi in i hypnagogia – ett medvetet tillstånd mellan vakenhet och djupsömn. Kroppen befinner sig då i djupavslappning och sinnet är fokuserat och vaket. Yoga Nidra är en kraftfull praktik genom vilken vi lär oss att slappna av medvetet, och är läkande för kropp, sinne och själ.

I början av en Yoga Nidra session sätter vi en intention, en så kallad Sankalpa. Genom att sätta en Sankalpa sår vi ett frö djupt i vårt undermedvetna som sedan gror och växer vidare inom oss. Vi har en möjlighet att finna svaren djupt inombords och påverka oss själva. En Sankalpa misslyckas aldrig – så länge vi har tilltro och den kommer från hjärtat!

FÖRDELAR MED YOGA NIDRA
~ minskad stress, förbättrad sömn och återhämtning (en timmes Yoga Nidra motsvarar tre-fyra timmars sömn!)
~ djupavslappning för att kunna släppa fysiska, mentala och emotionella spänningar
samt kan hjälpa till att lindra sjukdomar som uppstår av dessa spänningar
~ aktivering av det Tredje Ögat vilket ökar vår intuition och möjlighet att hitta svaren inom oss
~ förbättrad koncentration och möjlighet att hela ovanor
~ avslappning och sinnesro
~transformativt samt djupt läkande för kropp, sinne och själ

FÖR VEM?
Yoga Nidra passar alla och utförs liggande i Savasana. Du blir guidad genom bland annat kroppsskanning, andningsövningar och visualiseringar. Det enda du behöver göra är att komma precis som du är och redo för att slappna av! Yogamattor, kuddar och filtar finns på plats.

DATUM: Tisdag 30/5, 13/6 samt 27/6
TID: Kl. 17.30-18.30
PLATS: Livingroom, St Eriksplan (Vasastan)
INVESTERING: 300 kr
ANMÄLAN: Anmälan skickas via mail till info@yoganiva.com. Plats säkrad efter betalning via swish. Anmälan är bindande men plats går att överlåta till annan person.

%d bloggare gillar detta: